Nieuws

Waarschijnlijk kent u ons al?

08-02-2013

Zo niet, mogen we ons even voorstellen?

De mensen achter MotorenrevisieAmersfoort zijn al jaren een begrip in Amersfoort en omstreken. Ons werk begint vaak waar het voor een reguliere monteur te moeilijk wordt. Niet voor niets zijn vele garages in de nabije omgeving vaste klant van MMA.
Wij zijn nog van de oude stempel, we vervangen pas een onderdeel als het niet meer te repareren is, dan pas wordt het onderdeel vervangen door een nieuw onderdeel..

Behalve aan bedrijven leveren wij ook rechtstreeks aan particulieren, niet zelden kunnen we het leed bij grote motorschade aanzienlijk verlichten.
Komt u vrijblijvend bij ons langs, we stellen altijd eerst een diagnose en maken eerst een transparante offerte voor we aan een reparatie of revisie beginnen. Wij staan achter ons werk en geven garantie op onze reparaties en revisies.

Onderdelen voor alle merken automobilen

08-02-2013

Door ons grote netwerk kunnen we onderdelen inkopen voor alle merken auto's.
MMA is centraal gelegen, ongeveer op de as van Nederland. Dit is niet allen voordelig voor de klanten in Amersfoort, Gooi en Eemland,

Bijkomend voordeel is dat de meeste van onze leveranciers centraal gelegen zijn, zo kunnen wij snel aan onderdelen komen.  Ons streven is altijd om u zo snel mogelijk weer veilig op de weg te krijgen.

Nieuwbouw

23-02-2010

Sinds 2010 zit MMA in ons nieuwe pand aan de Wiekenweg in Amersfoort. Door de inrichting van het pand kunnen wij nog efficienter de motor uit en inbouwen enreviseren.
Graag ontmoeten wij u in ons nieuwe pand, gelegen aan de Wiekenweg 43, 3815 KL Amersfoort. Hier vindt u foto's van debouw van het pand

Wij zijn verhuisd

19-02-2010

 Eindelijk is het zo ver! Na vele jaren bouwen aan goed vakmanschap in kennis en kwaliteit zijn we uit ons jasje gegroeid. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn wij verhuisd. 

Voel u thuis

MMA denkt graag met u mee. Desgewenst stellen wij diagnoses bij u op locatie.

Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden

» Contact

MMA Helpt u graag

» Mijn vraag is
» Contact