Verstuivers

Verstuivers zijn tegenwoordig één van de meest kritische elementen van een dieselmotor. De vooruitgang van de dieselmotor heeft veel te maken met de ontwikkeling van de verstuivers. Om verbruik en uitstoot te reduceren en tegelijkertijd het vermogen te verhogen wordt tegenwoordig met zeer hoge drukken gewerkt, tot wel 2200 BAR.

 
 
 

Verstuiver tester

Om deze moderne common-rail verstuivers te kunnen testen hebben wij een ultramodern testapparaat aangeschaft van het merk Hartidge.

Met behulp van dit apparaat kunnen we een optimaal testrapport presenteren van over het functioneren van uw verstuivers. Mocht uit dit rapport een defect of slijtage naar voren komen dan kunnen wij meteen actie ondernemen om uw verstuiver te repareren of te vervangen voor nieuwe verstuiver van eenzelfde type.

 
 

Revisie van verstuivers

oor de extreem hoge drukken waar de verstuivers tegenwoordig aan worden blootgesteld is er specialisme nodig om deze te kunnen revisieren. Bij MMA hebben we alle benodigde expertise in huis, bovendien hebben we alle speciale apparatuur die benodigd is voor het testen, reviseren en repareren van uw versuitver.

Wij hebben een groot aantal verstuivers op voorraad, mocht een defect aan een van uw verstuivers zich voordoen, dan kunnen we u vrijwel altijd gelijktijdig voorzien van een ruil- of nieuwe verstuiver.